Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bamos binicius Osos Melancólicos
52 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 21.9
average Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Ohly rent richting de bal. Ohly passt de bal in één keer door. Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cotelo onderschept slim de pass. Gutiérrez Cotelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Ohly onderschept slim de pass. Ohly speelt de bal door. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohly is nu in balbezit. Ohly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Sanchís trapt de bal weg van het doel. Ohly is nu in balbezit. López Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Cotelo rent richting de bal. Gutiérrez Cotelo schiet op doel. Baláž bokst de bal weg. Girardi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Osos Melancólicos 0:1

21e minuut.
Sielicki geeft een lange en hoge pass. Herbert kopt de bal weg. Parrado is nu in balbezit. Herbert onderschept slim de pass. Herbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lázaro Bashile met een sublieme pass. López Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Estévez passt de bal in één keer door. Gutiérrez Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cotelo draait met de bal, schiet en ... Baláž probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Girardi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lázaro Bashile is nu in balbezit. Milićković is nu in balbezit. Milićković passt de bal met de wreef. Herbert is nu in balbezit. Herbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bamos binicius - Osos Melancólicos 1:1

42e minuut.
Herbert rent richting de bal. Parrado onderschept slim de pass. Parrado met een sublieme pass. Gutiérrez Cotelo is nu in balbezit. Gutiérrez Cotelo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bamos binicius 37%, Osos Melancólicos 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bamos binicius - Osos Melancólicos 1:1

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milićković zal de hoekschop nemen. Ohly rent richting de bal. Ohly schiet op doel. Sanchís probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Osos Melancólicos 2:1

51e minuut.
Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin geeft een hoge lob. Milićković rent richting de bal. Herbert is nu in balbezit. Herbert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Osos Melancólicos 3:1

56e minuut.
Quistgård met een sublieme pass. Daar is Ohly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lázaro Bashile bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohly bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Osos Melancólicos 4:1

58e minuut.
Girardi is nu in balbezit. Quistgård is nu in balbezit. Sczepiński met een sublieme pass. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sanchís verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Sczepiński passt de bal met de wreef. Binyamin bereikt de bal nog maar net als eerste. Binyamin geeft de bal voor. Sczepiński rent richting de bal. Sczepiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bamos binicius - Osos Melancólicos 5:1

78e minuut.
López Estévez passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Cotelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Roszak zijn tegenspeler op de grond. Roszak krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Carratalá verovert de bal door een tackle van achteren. Ohly onderschept slim de pass. Binyamin met een sublieme pass. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bamos binicius 24%, Osos Melancólicos 76%.
bamos binicius - Osos Melancólicos 5:1