Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cohetes del Agua Soldados Escandalosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bordas Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada geeft een lange en hoge pass. Junyent kan de bal niet met de borst controleren. Cervián rent richting de bal. Cervián draait met de bal, schiet en ... Fernández Mantin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pelegrín rent richting de bal. Pelegrín probeert naar een medespeler te passen. Serra Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra Ferrer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sánchez Caballero kan de bal niet met de borst controleren. Serra Ferrer rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 1:0

19e minuut.
Sánchez Caballero rent richting de bal. Regragui onderschept slim de pass. Regragui met een sublieme pass. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer schiet op doel. Paal! Larena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 2:0

23e minuut.
Villarroel speelt de bal door. Cervián is nu in balbezit. Ávila rent richting de bal. Cervián onderschept slim de pass. Cervián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller is nu in balbezit. González Aller geeft een lange en hoge pass. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Nachón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villarroel geeft een lange en hoge pass. Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervián draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 2:1

29e minuut.
Zabala met een snelle inworp. González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller passt de bal met de wreef. Regragui rent richting de bal. Regragui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Nachón geeft een hoge lob. Inworp. Zabala met de inworp. Regragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Regragui geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Regragui geeft een lange en hoge pass. Caldenteny probeert de bal aan de voet te houden. Arnaiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaiz geeft een hoge lob. Serra Ferrer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Nachón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nachón. Nachón krijgt een gele kaart. Zabala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pelegrín zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes del Agua 39%, Soldados Escandalosos 61%.
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 2:1

46e minuut.
Zabala kan de bal niet met de borst controleren. Tinoco rent richting de bal. Zabala rent richting de bal. Regragui rent richting de bal. Regragui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 3:1

54e minuut.
Sánchez Caballero is nu in balbezit. Regragui onderschept slim de pass. Regragui probeert naar een medespeler te passen. Serra Ferrer rent richting de bal. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sánchez Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller verovert de bal door een tackle van achteren. González Aller met een sublieme pass. Klungelig pakt Serra Ferrer de bal. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
González Aller passt de bal in één keer door. Regragui rent richting de bal. Regragui passt de bal zonder na te denken. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 4:1

66e minuut.
Caldenteny is nu in balbezit. Arnaiz is nu in balbezit. Arnaiz speelt de bal door. Serra Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ávila trapt de bal weg. Sánchez Caballero kopt de bal weg. Cervián rent richting de bal. Cervián draait met de bal, schiet en ... Fernández Mantin bokst de bal weg.

75e minuut.
Sánchez Caballero met een sublieme pass. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco probeert naar een medespeler te passen. Bordas Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Villarroel geeft de bal voor. González Aller speelt de bal door. Riopedre met een sublieme pass. Villarroel rent richting de bal. Villarroel geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Regragui is nu in balbezit. Regragui probeert naar een medespeler te passen. Julián rent richting de bal. Serra Ferrer onderschept slim de pass. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Larena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Pelegrín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González-Villamil met een sublieme pass. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer schiet op doel. Larena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes del Agua 44%, Soldados Escandalosos 56%.
Cohetes del Agua - Soldados Escandalosos 5:1