Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldados Miserables Rvo. Garnata 1931
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Rodríguez Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaquero passt de bal in één keer door. Arruabarrena is nu in balbezit. Goñalons onderschept slim de pass. Goñalons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas passt de bal in één keer door. Goñalons is nu in balbezit. Goñalons draait met de bal, schiet en ... Martínez García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Miserables - Rvo. Garnata 1931 0:1

26e minuut.
Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas geeft een lange en hoge pass. Goñalons bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons draait met de bal, schiet en ... Martínez García maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Miserables - Rvo. Garnata 1931 0:2

33e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Cerezo passt de bal met de wreef. Irún heeft problemen om de bal te vangen. Heredia Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia Cortés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Tieles onderschept slim de pass. Tieles probeert naar een medespeler te passen. Goñalons heeft problemen om de bal te vangen. Goñalons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Miserables 60%, Rvo. Garnata 1931 40%.
Soldados Miserables - Rvo. Garnata 1931 0:2

49e minuut.
Barber is nu in balbezit. Goñalons onderschept slim de pass. Biempica rent richting de bal. Goñalons onderschept slim de pass. Goñalons haalt uit met een fantastische trap. Martínez García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Miserables - Rvo. Garnata 1931 0:3

55e minuut.
Sylvinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tieles is nu in balbezit. Tieles passt de bal met de wreef. Rodríguez Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaquero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Arruabarrena rent richting de bal. Casas rent richting de bal. Casas passt de bal zonder na te denken. Goñalons rent richting de bal. Goñalons draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zarzuelo met de inworp. Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas geeft een hoge lob. Martínez García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goñalons rent richting de bal. Goñalons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Miserables - Rvo. Garnata 1931 0:4

79e minuut.
Rodríguez Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Escribano is nu in balbezit. Rodríguez Vaquero onderschept slim de pass. Rodríguez Vaquero haalt uit met een fantastische trap. de Haro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Miserables - Rvo. Garnata 1931 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Miserables 57%, Rvo. Garnata 1931 43%.
Soldados Miserables - Rvo. Garnata 1931 1:4