Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caja seca Toros de Pega
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellisca verovert de bal door een tackle van achteren. Vellisca passt de bal met de wreef. Saavedra Muñoz rent richting de bal. Saavedra Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Toros de Pega 0:1

3e minuut.
Klungelig pakt Figaredo de bal. Vellisca onderschept slim de pass. Vellisca geeft een hoge lob. Saavedra Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra Muñoz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arenaza onderschept slim de pass. de la Osa onderschept slim de pass. de la Osa passt de bal zonder na te denken. Figaredo rent richting de bal. Figaredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Karmona speelt de bal door. Ribera heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra Muñoz rent richting de bal. Saavedra Muñoz schiet op doel. Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Saavedra Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Vellisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellisca passt de bal in één keer door. Saavedra Muñoz rent richting de bal. Saavedra Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Toros de Pega 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Naujoks de bal. Vellisca is nu in balbezit. Vellisca speelt de bal door. Saavedra Muñoz rent richting de bal. Saavedra Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Toros de Pega 0:3

41e minuut.
Treviño speelt de bal door. Vellisca rent richting de bal. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Vellisca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caja seca 57%, Toros de Pega 43%.
caja seca - Toros de Pega 0:3

57e minuut.
Roser geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Naujoks de bal. Carbonell rent richting de bal. de la Osa onderschept slim de pass. de la Osa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Albarracín probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sastre Reus rent richting de bal. Carbonell onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Osa. de la Osa krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Carbonell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carbonell zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Simeón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Secades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Toros de Pega 0:4

65e minuut.
Descarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Barbón probeert naar een medespeler te passen. Arenaza rent richting de bal. Ebilado is nu in balbezit. Ebilado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Toros de Pega 1:4

75e minuut.
de la Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Osa speelt de bal door. Figaredo is nu in balbezit. Figaredo draait met de bal, schiet en ... Díaz de Gereñu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Roser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Díaz de Gereñu heeft problemen om de bal te vangen. de la Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Osa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caja seca 36%, Toros de Pega 64%.
caja seca - Toros de Pega 1:4