Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Melancólicos Los Xokitas Gordos FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Parrado is nu in balbezit. Aduriz verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Sanchís maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Melancólicos - Los Xokitas Gordos FC 0:1

9e minuut.
Herráez Prieto is nu in balbezit. Galyamin onderschept slim de pass. Galyamin passt de bal zonder na te denken. Aduriz is nu in balbezit. Aduriz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Melancólicos - Los Xokitas Gordos FC 0:2

37e minuut.
Moral probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zaldívar de bal. Zaldívar passt de bal zonder na te denken. López Estévez is nu in balbezit. López Estévez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Melancólicos - Los Xokitas Gordos FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Melancólicos 52%, Los Xokitas Gordos FC 48%.
Osos Melancólicos - Los Xokitas Gordos FC 1:2

71e minuut.
Monsalvete onderschept slim de pass. Monsalvete passt de bal met de wreef. Lázaro Bashile is nu in balbezit. Gutiérrez Cotelo is nu in balbezit. Gutiérrez Cotelo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázaro Bashile begaat een overtreding. Gutiérrez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monsalvete met een snel genomen vrije trap. Revert heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Melancólicos - Los Xokitas Gordos FC 1:3

74e minuut.
Galyamin rent richting de bal. Santaelena onderschept slim de pass. López Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cotelo is nu in balbezit. Gutiérrez Cotelo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Orallo de bal. Lázaro Bashile is nu in balbezit. Lázaro Bashile speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ruiz Barrero is nu in balbezit. Ruiz Barrero probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Aduriz is nu in balbezit. Aduriz draait met de bal, schiet en ... Sanchís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanchís met een sublieme pass. García Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Cotelo verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Cotelo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Melancólicos 54%, Los Xokitas Gordos FC 46%.
Osos Melancólicos - Los Xokitas Gordos FC 1:3