Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soldados Escandalosos Catetos Agradecidos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ramos speelt de bal door. Monreal probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sánchez geeft de bal voor. Fernández Vinagre springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ramos geeft een hoge lob. Julián rent richting de bal. Sánchez Sánchez onderschept slim de pass. Noriega bereikt de bal nog maar net als eerste. Noriega draait met de bal, schiet en ... Larena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sánchez Caballero verovert de bal door een tackle van achteren. Bordas Losada rent richting de bal. Bordas Losada met een sublieme pass. Cervián rent richting de bal. Cervián haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
García del Valle geeft de bal voor. Fernández Vinagre rent richting de bal. Fernández Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vinagre verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Vinagre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fernández Vinagre onderschept slim de pass. Fernández Vinagre met een sublieme pass. Julián is nu in balbezit. Noriega onderschept slim de pass. Noriega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Escandalosos - Catetos Agradecidos 0:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert García del Valle de bal onder controle te krijgen. Bordas Losada is nu in balbezit. Bordas Losada passt de bal zonder na te denken. Cervián rent richting de bal. Cervián draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Caldenteny speelt de bal door. Fernández Vinagre is nu in balbezit. Fernández Vinagre passt de bal met de wreef. Noriega is nu in balbezit. Noriega schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sánchez Caballero onderschept slim de pass. Sánchez Caballero geeft de bal voor. Daar is Agirretxe Arruti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cervián is nu in balbezit. Cervián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
García del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada rent richting de bal. Bordas Losada passt de bal met de wreef. Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervián schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Escandalosos 65%, Catetos Agradecidos 35%.
Soldados Escandalosos - Catetos Agradecidos 0:1

51e minuut.
Bordas Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Bordas Losada geeft een lange en hoge pass. Agirretxe Arruti verovert de bal door een tackle van achteren. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel geeft een hoge lob. García Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Caldenteny speelt de bal door. Cervián rent richting de bal. Buelhoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervián verovert de bal door een tackle van achteren. Cervián draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Buelhoa geeft een lange en hoge pass. Daar is Julián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noriega rent richting de bal. Noriega haalt uit met een fantastische trap. Larena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soldados Escandalosos - Catetos Agradecidos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soldados Escandalosos 52%, Catetos Agradecidos 48%.
Soldados Escandalosos - Catetos Agradecidos 0:2