Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catetos Agradecidos Soldados Escandalosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Inworp. Gómez Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordas Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada draait met de bal, schiet en ... Buelhoa probeert de bal aan de voet te houden. García Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Catetos Agradecidos - Soldados Escandalosos 0:1

8e minuut.
Agirretxe Arruti probeert de bal aan de voet te houden. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel met een sublieme pass. Cervián rent richting de bal. Cervián draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ramos passt de bal met de wreef. Buelhoa geeft een hoge lob. Julián heeft problemen om de bal te vangen. Noriega is nu in balbezit. Noriega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gómez Parra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordas Losada rent richting de bal. Quintanilla probeert de bal met de borst te controleren. Bordas Losada rent richting de bal. Bordas Losada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larena trapt de bal weg van het doel. Bordas Losada kopt de bal weg. Klungelig pakt Cervián de bal. Cervián haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nachón geeft een hoge lob. Inworp. Ramos met een snelle inworp. Fernández Vinagre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vinagre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Noriega heeft problemen om de bal te vangen. Noriega haalt uit met een fantastische trap. Larena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catetos Agradecidos - Soldados Escandalosos 1:1

31e minuut.
Fernández Montes is nu in balbezit. Fernández Vinagre verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Vinagre passt de bal met de wreef. Noriega is nu in balbezit. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catetos Agradecidos - Soldados Escandalosos 2:1

40e minuut.
Cervián bereikt de bal nog maar net als eerste. Buelhoa speelt de bal door. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cervián rent richting de bal. Cervián haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Sánchez Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Vinagre speelt de bal door. Sánchez Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordas Losada rent richting de bal. Bordas Losada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catetos Agradecidos 52%, Soldados Escandalosos 48%.
Catetos Agradecidos - Soldados Escandalosos 2:1

47e minuut.
Nachón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramos met een snelle inworp. Fernández Vinagre heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Vinagre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sánchez Caballero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tinoco komt het veld opgelopen.

73e minuut.
García del Valle kan de bal niet met de borst controleren. Gómez Parra rent richting de bal. García del Valle onderschept slim de pass. García del Valle haalt uit met een fantastische trap. Noriega krijgt zijn hoofd ertegen. Larena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Villarroel passt de bal met de wreef. Bordas Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervián is nu in balbezit. Bordas Losada rent richting de bal. Bordas Losada schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Catetos Agradecidos - Soldados Escandalosos 2:2

88e minuut.
Tinoco onderschept slim de pass. Tinoco geeft een lange en hoge pass. Cervián is nu in balbezit. Bordas Losada is nu in balbezit. Bordas Losada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catetos Agradecidos 47%, Soldados Escandalosos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catetos Agradecidos - Soldados Escandalosos 2:2