Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cohetes del Agua Osos Tranquilos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Grandi geeft de bal voor. Gañán kopt de bal weg. González-Villamil probeert de bal aan de voet te houden. Naveiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Naveiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Junyent is nu in balbezit. Carreras onderschept slim de pass. Carreras met een sublieme pass. Naveiro is nu in balbezit. Naveiro geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Fernández Mantin speelt de bal door. Regragui kopt de bal weg. González Aller speelt de bal door. Serra Ferrer rent richting de bal. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pelegrín passt de bal zonder na te denken. Gañán is nu in balbezit. Gañán passt de bal zonder na te denken. Suárez Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Valentín schiet op doel. Fernández Mantin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Campos Cerezo rent richting de bal. Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Zabala passt de bal met de wreef. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Calpe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arnaiz met de inworp. Regragui is nu in balbezit. Regragui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Osos Tranquilos 1:0

30e minuut.
Corrada heeft problemen om de bal te vangen. Regragui is nu in balbezit. Gañán begaat een overtreding. Gañán krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Corrada kan de bal niet met de borst controleren. Gañán rent richting de bal. Regragui verovert de bal door een tackle van achteren. Regragui draait met de bal, schiet en ... Galera López probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Osos Tranquilos 2:0

33e minuut.
Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo geeft de bal voor. González Aller probeert naar een medespeler te passen. Regragui is nu in balbezit. Regragui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
González-Villamil passt de bal met de wreef. Zabala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corrada. Corrada krijgt een gele kaart. Zabala raakt geblesseerd tijdens het duel. González-Villamil met een snel genomen vrije trap. Fernández Miranda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Serra Ferrer is nu in balbezit. Serra Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Osos Tranquilos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes del Agua 49%, Osos Tranquilos 51%.
Cohetes del Agua - Osos Tranquilos 3:0

82e minuut.
González Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. González Aller geeft een lange en hoge pass. Carreras kopt de bal weg. Naveiro rent richting de bal. Naveiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is González Aller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naveiro rent richting de bal. González Aller begaat een overtreding. González Aller krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Serra Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Galera López is nu in balbezit. Serra Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Serra Ferrer schiet op doel. Fernández Miranda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes del Agua - Osos Tranquilos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes del Agua 41%, Osos Tranquilos 59%.
Cohetes del Agua - Osos Tranquilos 4:0