Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
caja seca Rvo. Garnata 1931
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Álvarez Barbón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tieles rent richting de bal. Tieles met een sublieme pass. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas draait met de bal, schiet en ... Secades kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Zarzuelo is nu in balbezit. Naujoks verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Mancilla Navarro met de inworp. Zarzuelo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Goñalons de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Rvo. Garnata 1931 0:1

19e minuut.
Zarzuelo heeft problemen om de bal te vangen. Naujoks onderschept slim de pass. Naujoks met een sublieme pass. Casas rent richting de bal. Casas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Casas passt de bal in één keer door. Goñalons bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Álvarez Barbón. Álvarez Barbón krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Cerezo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Roser met een snelle inworp. Álvarez Barbón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tieles passt de bal met de wreef. Casas is nu in balbezit. Casas passt de bal zonder na te denken. Goñalons bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Rvo. Garnata 1931 0:2

36e minuut.
Ebilado passt de bal zonder na te denken. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro passt de bal in één keer door. Goñalons bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caja seca 57%, Rvo. Garnata 1931 43%.
caja seca - Rvo. Garnata 1931 0:2

69e minuut.
Mancilla Navarro geeft een hoge lob. Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus passt de bal zonder na te denken. Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figaredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Rvo. Garnata 1931 1:2

76e minuut.
Tieles passt de bal in één keer door. Costa rent richting de bal. Goñalons onderschept slim de pass. Goñalons haalt uit met een fantastische trap. Secades probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
caja seca - Rvo. Garnata 1931 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: caja seca 52%, Rvo. Garnata 1931 48%.
caja seca - Rvo. Garnata 1931 1:3