Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rvo. Garnata 1931 caja seca
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Roser met een snelle inworp. Figaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figaredo passt de bal zonder na te denken. Sastre Reus rent richting de bal. Sastre Reus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Álvarez Barbón geeft een hoge lob. Irún is nu in balbezit. Figaredo onderschept slim de pass. Figaredo schiet op doel. de Haro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvo. Garnata 1931 - caja seca 0:1

15e minuut.
Figaredo rent richting de bal. Soberón verovert de bal door een tackle van achteren. Casas met een sublieme pass. Goñalons bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Simeón geeft een hoge lob. Inworp. Zarzuelo met de inworp. Casas is nu in balbezit. Casas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rvo. Garnata 1931 - caja seca 1:1

23e minuut.
Naujoks probeert de bal met de borst te controleren. Casas is nu in balbezit. Casas met een sublieme pass. Goñalons bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Ribera rent richting de bal. Ribera geeft de bal voor. Inworp. Soto Miranda met de inworp. Casas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Álvarez Barbón verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Barbón geeft een hoge lob. Mancilla Navarro speelt de bal door. Goñalons rent richting de bal. Goñalons haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rvo. Garnata 1931 38%, caja seca 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rvo. Garnata 1931 - caja seca 1:1

48e minuut.
Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro passt de bal met de wreef. Zarzuelo is nu in balbezit. Zarzuelo probeert naar een medespeler te passen. Casas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Costa geeft de bal voor. Inworp. Soto Miranda met een snelle inworp. Casas speelt de bal door. Soto Miranda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sastre Reus passt de bal met de wreef. Irún bereikt de bal nog maar net als eerste. Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Figaredo schiet op doel. de Haro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvo. Garnata 1931 - caja seca 1:2

61e minuut.
Goñalons is nu in balbezit. Goñalons passt de bal zonder na te denken. Casas probeert de bal aan de voet te houden. Goñalons bereikt de bal nog maar net als eerste. Goñalons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Fernández Escribano rent richting de bal. Figaredo verovert de bal door een tackle van achteren. Sastre Reus is nu in balbezit. Sastre Reus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rvo. Garnata 1931 - caja seca 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rvo. Garnata 1931 57%, caja seca 43%.
Rvo. Garnata 1931 - caja seca 1:3