Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toros de Pega Soldados Miserables
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Daar is Rodríguez Vaquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz de Gereñu rent richting de bal. Heredia Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Vaquero rent richting de bal. Rodríguez Vaquero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bondía passt de bal in één keer door. Treviño geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Corbacho de bal. Saavedra Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra Muñoz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros de Pega 38%, Soldados Miserables 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toros de Pega - Soldados Miserables 0:0

60e minuut.
Bondía rent richting de bal. Bondía geeft een lange en hoge pass. Corbacho probeert de bal aan de voet te houden. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Martínez García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Heredia Cortés rent richting de bal. Heredia Cortés draait met de bal, schiet en ... Díaz de Gereñu heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vaquero is nu in balbezit. Rodríguez Vaquero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Vellisca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellisca met een sublieme pass. Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toros de Pega - Soldados Miserables 1:0

69e minuut.
Heredia Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia Cortés passt de bal in één keer door. Descarga heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaquero draait met de bal, schiet en ... Albarracín verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Díaz de Gereñu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Arruabarrena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arruabarrena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sylvinho onderschept slim de pass. Sylvinho probeert naar een medespeler te passen. Navarro Lora bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenaza verovert de bal door een tackle van achteren. Arenaza geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toros de Pega 34%, Soldados Miserables 66%.
Toros de Pega - Soldados Miserables 1:0