Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuercebotas Rápidos Escarabajos Locos
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Magdalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangroniz is nu in balbezit. Met opzet legt Magdalena zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Magdalena naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Mesas rent richting de bal. Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal in één keer door. Mesas rent richting de bal. Mesas draait met de bal, schiet en ... Pons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Solares is nu in balbezit. Mesas onderschept slim de pass. Losa Hervera probeert naar een medespeler te passen. Mesas is nu in balbezit. Mesas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pons speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Marfil met een snelle inworp. Cascales is nu in balbezit. Cascales geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Rápidos - Escarabajos Locos 1:0

19e minuut.
Mendaza verovert de bal door een tackle van achteren. Amor rent richting de bal. Sangroniz begaat een overtreding. Amor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Amor kan niet meer verder spelen. Cordero komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Climent is nu in balbezit. Bastons verovert de bal door een tackle van achteren. Bastons probeert naar een medespeler te passen. Mesas rent richting de bal. Mesas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bastons speelt de bal door. Rubio is nu in balbezit. Solares met een sublieme pass. Mendaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendaza draait met de bal, schiet en ... Juanito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuercebotas Rápidos - Escarabajos Locos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Rápidos 46%, Escarabajos Locos 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuercebotas Rápidos - Escarabajos Locos 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Rabadán de bal. Pons speelt de bal door. Vergara kopt de bal weg. Mesas rent richting de bal. Mesas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pons trapt de bal weg. Rodríguez Marfil kopt de bal weg. Rubio rent richting de bal. Rubio geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Pons probeert wanhopig de bal te grijpen. Mesas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Daar is Rabadán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesas rent richting de bal. Mesas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Rápidos 43%, Escarabajos Locos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuercebotas Rápidos - Escarabajos Locos 1:1