Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ornitorrincos Nobles Jaguares Feroces
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Lamar is nu in balbezit. Lamar geeft de bal voor. Klungelig pakt Esparcia de bal. Sorbet verovert de bal door een tackle van achteren. Sorbet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Estarriaga met een sublieme pass. Daar is Sorbet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta rent richting de bal. Sorbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbet haalt uit met een fantastische trap. Morente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Esparcia rent richting de bal. Esparcia geeft een lange en hoge pass. Ahumada heeft problemen om de bal te vangen. Bolado is nu in balbezit. Bolado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
de Francisco kopt de bal weg. Klungelig pakt Lamar de bal. Bolado rent richting de bal. Bolado schiet op doel. Na een snelle pass probeert de Francisco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Perona met een snelle inworp. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar passt de bal in één keer door. Uranga Luluaga rent richting de bal. Uranga Luluaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Garmendia rent richting de bal. Uranga Luluaga onderschept slim de pass. Uranga Luluaga passt de bal in één keer door. Bolado rent richting de bal. Bolado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Martínez Bartolomé probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Suárez Valentín met de inworp. Uranga Luluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Nobles 45%, Jaguares Feroces 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ornitorrincos Nobles - Jaguares Feroces 0:0

53e minuut.
Perona verovert de bal door een tackle van achteren. Perona passt de bal zonder na te denken. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... Morente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ornitorrincos Nobles - Jaguares Feroces 0:1

69e minuut.
Daar is Garmendia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estarriaga rent richting de bal. Estarriaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Bolado de bal. Bolado schiet op doel. Martínez Bartolomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Navarro Muñoz passt de bal zonder na te denken. Bolado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada is nu in balbezit. Bolado verovert de bal door een tackle van achteren. Bolado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gibelalde rent richting de bal. Salvat rent richting de bal. Lamar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salvat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
Daar is Salvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbet is nu in balbezit. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. Morente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ornitorrincos Nobles 51%, Jaguares Feroces 49%.
Ornitorrincos Nobles - Jaguares Feroces 0:1