Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones en Paro Escarabajos Locos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gabriel geeft een lange en hoge pass. Inworp. García Vázquez met een snelle inworp. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Cotán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aganzo komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Climent rent richting de bal. Climent geeft de bal voor. Maceira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magdalena rent richting de bal. Magdalena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Azcárate raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cordero komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Solares verovert de bal door een tackle van achteren. Solares geeft de bal voor. Felipe Padrón is nu in balbezit. Magdalena onderschept slim de pass. Magdalena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Losa Hervera probeert de bal aan de voet te houden. Férez rent richting de bal. Met opzet legt Losa Hervera zijn tegenspeler op de grond. Férez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Granda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro met een sublieme pass. Klungelig pakt Gabriel de bal. Salinas is nu in balbezit. Salinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Magdalena passt de bal zonder na te denken. Amor bereikt de bal nog maar net als eerste. Felipe Padrón maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Felipe Padrón naar de kleedkamers voor een vroege douche. Amor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones en Paro 45%, Escarabajos Locos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones en Paro - Escarabajos Locos 0:0

70e minuut.
Alonso Villaverde passt de bal met de wreef. Salinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro begaat een overtreding. Navarro krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Aganzo heeft problemen om de bal te vangen. Aganzo geeft de bal voor. Losa Hervera rent richting de bal. Pujante onderschept slim de pass. Pujante draait met de bal, schiet en ... Pons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones en Paro 47%, Escarabajos Locos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones en Paro - Escarabajos Locos 0:0