Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaguares Feroces Mineros Vagos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gómez Álvaro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbet geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Garmendia passt de bal met de wreef. Arteta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enguix. Enguix krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Arteta bereikt de bal nog maar net als eerste. Enguix onderschept slim de pass. Enguix probeert naar een medespeler te passen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Lamar geeft een lange en hoge pass. Jávega Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Blasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Feroces - Mineros Vagos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Feroces 57%, Mineros Vagos 43%.
Jaguares Feroces - Mineros Vagos 1:0

64e minuut.
Baños probeert naar een medespeler te passen. Enguix bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perona. Perona krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Enguix. Lamar raakt geblesseerd tijdens het duel. Lamar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Acosta rent richting de bal. Acosta schiet op doel. Blasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jaguares Feroces - Mineros Vagos 2:0

76e minuut.
de Francisco geeft een hoge lob. Baños rent richting de bal. Baños geeft de bal voor. Daar is Perona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daudén Ibáñez met een sublieme pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Sánchez Montoya geeft een hoge lob. Sorbet probeert de bal aan de voet te houden. Lamar is nu in balbezit. Enguix onderschept slim de pass. Enguix schiet op doel. Martínez Bartolomé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martínez Bartolomé probeert naar een medespeler te passen. Baños kopt de bal weg. Argoitia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
de Pablo rent richting de bal. Perona verovert de bal door een tackle van achteren. Perona passt de bal met de wreef. Sorbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbet geeft een hoge lob. Paal! Blasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaguares Feroces 65%, Mineros Vagos 35%.
Jaguares Feroces - Mineros Vagos 2:0