Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surfistas de Pega Gusanos Obesos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Caratallada met de inworp. David López Ruano is nu in balbezit. Arenaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arenaza krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Martínez Mora geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Parrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Álvarez Vílchez probeert de bal aan de voet te houden. Montesdeoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Vílchez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Álvarez Vílchez krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Beramendi probeert naar een medespeler te passen. Piña is nu in balbezit. Piña passt de bal in één keer door. Montesdeoca rent richting de bal. Montesdeoca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - Gusanos Obesos 0:1

27e minuut.
González Fernández probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arenaza de bal. Montesdeoca is nu in balbezit. Montesdeoca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
López Martín is nu in balbezit. Piña onderschept slim de pass. Piña passt de bal zonder na te denken. Montesdeoca is nu in balbezit. Montesdeoca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
David López Ruano speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña speelt de bal door. Montesdeoca rent richting de bal. Montesdeoca haalt uit met een fantastische trap. Sanromán bokst de bal weg. Paal!

43e minuut.
Rodríguez Parrado onderschept slim de pass. Rodríguez Parrado geeft een lange en hoge pass. Daar is Montesdeoca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas de Pega 56%, Gusanos Obesos 44%.
Surfistas de Pega - Gusanos Obesos 0:1

53e minuut.
Quintana Mendiola rent richting de bal. Rodríguez Parrado onderschept slim de pass. Rodríguez Parrado met een sublieme pass. Montesdeoca is nu in balbezit. Montesdeoca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas de Pega - Gusanos Obesos 0:2

75e minuut.
López Martín is nu in balbezit. López Martín speelt de bal door. Arenaza bereikt de bal nog maar net als eerste. González Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. González Fernández schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Basurto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Arenaza verovert de bal door een tackle van achteren. Arenaza passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nadal de bal. González Fernández onderschept slim de pass. González Fernández draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Beramendi kan de bal niet met de borst controleren. Álvarez Vílchez is nu in balbezit. Álvarez Vílchez speelt de bal door. Montesdeoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesdeoca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rimblas bereikt de bal nog maar net als eerste. González Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. David López Ruano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. David López Ruano krijgt een gele kaart.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caratallada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arenaza geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Muíños bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Muíños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas de Pega 36%, Gusanos Obesos 64%.
Surfistas de Pega - Gusanos Obesos 0:2