Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuercebotas Rápidos Ornitorrincos Nobles
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Sangroniz is nu in balbezit. Bolado onderschept slim de pass. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Bolado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Estarriaga speelt de bal door. Vergara rent richting de bal. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Mesas rent richting de bal. Mesas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rodríguez Marfil geeft de bal voor. Mariño is nu in balbezit. Mariño geeft een hoge lob. Pérez Zabal rent richting de bal. Pérez Zabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Rápidos - Ornitorrincos Nobles 1:0

17e minuut.
Uranga Luluaga probeert naar een medespeler te passen. Bolado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolado onderschept slim de pass. Bolado schiet op doel. Juanito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Solans rent richting de bal. Solans geeft de bal voor. Bolado maakt een snoekduik en kopt de bal. Juanito maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Godino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuercebotas Rápidos - Ornitorrincos Nobles 1:1

28e minuut.
Salvat rent richting de bal. Salvat passt de bal zonder na te denken. Uranga Luluaga is nu in balbezit. Bolado rent richting de bal. Bolado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Rápidos - Ornitorrincos Nobles 1:2

34e minuut.
Daar is Salvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Zabal is nu in balbezit. Pérez Zabal passt de bal in één keer door. Mesas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Rápidos 53%, Ornitorrincos Nobles 47%.
Tuercebotas Rápidos - Ornitorrincos Nobles 1:2

70e minuut.
Mariño verovert de bal door een tackle van achteren. Mariño speelt de bal door. Pérez Zabal rent richting de bal. Pérez Zabal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jurado Marín de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mesas heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Zabal rent richting de bal. Pérez Zabal met een sublieme pass. Mesas rent richting de bal. Mesas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuercebotas Rápidos - Ornitorrincos Nobles 2:2

87e minuut.
Mariño met een sublieme pass. Uranga Luluaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uranga Luluaga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bolado de bal. Bolado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuercebotas Rápidos - Ornitorrincos Nobles 2:3

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solans met de inworp. Uranga Luluaga rent richting de bal. Uranga Luluaga passt de bal zonder na te denken. Bolado bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuercebotas Rápidos 54%, Ornitorrincos Nobles 46%.
Tuercebotas Rápidos - Ornitorrincos Nobles 2:3