Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Locos Monarcas Magníficos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalloetxebarría geeft een lange en hoge pass. Rabadán kopt de bal weg. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. Pons verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Martínez Escamilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solares rent richting de bal. Martínez Escamilla verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pons trapt de bal weg. Vegas is nu in balbezit. Met opzet legt Solares zijn tegenspeler op de grond. Solares krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Álvarez García geeft de bal voor. Mendaza is nu in balbezit. Mendaza passt de bal met de wreef. Magdalena is nu in balbezit. Magdalena schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. Solares rent richting de bal. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Locos - Monarcas Magníficos 0:1

37e minuut.
Zalloetxebarría probeert de bal aan de voet te houden. Amor is nu in balbezit. Zalloetxebarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Amor onderschept slim de pass. Amor geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Losa Hervera geeft de bal voor. Inworp. Luiña met de inworp. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Locos 65%, Monarcas Magníficos 35%.
Escarabajos Locos - Monarcas Magníficos 0:1

54e minuut.
de Gomar Flor geeft een lange en hoge pass. Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Escamilla is nu in balbezit. Martínez Escamilla draait met de bal, schiet en ... Pons werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Locos - Monarcas Magníficos 0:2

59e minuut.
Inworp. Vara met de inworp. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel. Gabriel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vegas is nu in balbezit. Vegas met een sublieme pass. Azpilikueta rent richting de bal. Magdalena onderschept slim de pass. Magdalena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Locos - Monarcas Magníficos 1:2

73e minuut.
Klungelig pakt de Gomar Flor de bal. Climent geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vegas de bal onder controle te krijgen. Magdalena rent richting de bal. Magdalena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Azpilikueta geeft een lange en hoge pass. Navarro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Escamilla rent richting de bal. Martínez Escamilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Locos - Monarcas Magníficos 1:3

80e minuut.
Amor met een sublieme pass. Azpilikueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendaza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendaza krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Locos 59%, Monarcas Magníficos 41%.
Escarabajos Locos - Monarcas Magníficos 1:3