Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros del Agua Leones en Paro
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Berlanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas probeert naar een medespeler te passen. Pujante bereikt de bal nog maar net als eerste. Pujante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros del Agua - Leones en Paro 0:1

20e minuut.
Rodríguez Hevia heeft problemen om de bal te vangen. Granda rent richting de bal. Rodríguez Hevia begaat een overtreding. Rodríguez Hevia krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Andrés Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez passt de bal zonder na te denken. Pujante rent richting de bal. Pujante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salinas verovert de bal door een tackle van achteren. Salinas speelt de bal door. Pujante rent richting de bal. Pujante haalt uit met een fantastische trap. Balbuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros del Agua 60%, Leones en Paro 40%.
Burros del Agua - Leones en Paro 0:1

52e minuut.
Férez geeft een lange en hoge pass. Rico kopt de bal weg. López Martín is nu in balbezit. García Vázquez onderschept slim de pass. García Vázquez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Alonso Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Aganzo rent richting de bal. Aganzo geeft de bal voor. Salinas rent richting de bal. Salinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ganuza met de inworp. Tres bereikt de bal nog maar net als eerste. Tres geeft de bal voor. Pujante is nu in balbezit. Pujante haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros del Agua - Leones en Paro 0:2

87e minuut.
Aganzo is nu in balbezit. Vía verovert de bal door een tackle van achteren. Corzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros del Agua 53%, Leones en Paro 47%.
Burros del Agua - Leones en Paro 0:2