Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vaqueros Deliciosos Escarabajos Locos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Losa Hervera probeert naar een medespeler te passen. Mendaza is nu in balbezit. Mendaza passt de bal met de wreef. Magdalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdalena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Mendaza is nu in balbezit. Mendaza probeert naar een medespeler te passen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdalena verovert de bal door een tackle van achteren. Magdalena haalt uit met een fantastische trap. Capdevila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Rodríguez Aguado onderschept slim de pass. Rodríguez Aguado passt de bal met de wreef. Lumbreras is nu in balbezit. Lumbreras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gabriel de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Amor met de inworp. Mendaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendaza probeert naar een medespeler te passen. Magdalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdalena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rabadán geeft de bal voor. Inworp. Gómez Gómez met een snelle inworp. Rodríguez Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Aguado haalt uit met een fantastische trap. Pons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Negreiros rent richting de bal. Navarro onderschept slim de pass. Navarro passt de bal met de wreef. Magdalena is nu in balbezit. Magdalena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Álvarez García rent richting de bal. Trigueros verovert de bal door een tackle van achteren. Trigueros geeft een hoge lob. Lumbreras rent richting de bal. Lumbreras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Deliciosos 61%, Escarabajos Locos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaqueros Deliciosos - Escarabajos Locos 0:0

64e minuut.
Navarro rent richting de bal. Rodríguez Aguado onderschept slim de pass. Rodríguez Aguado speelt de bal door. Lumbreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumbreras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vaqueros Deliciosos - Escarabajos Locos 1:0

74e minuut.
Solares is nu in balbezit. Solares met een sublieme pass. Magdalena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendaza rent richting de bal. Mendaza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Magdalena bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdalena onderschept slim de pass. Mendaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendaza schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magdalena is nu in balbezit. Magdalena haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gómez Somavilla de bal onder controle te krijgen. Capdevila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vaqueros Deliciosos - Escarabajos Locos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vaqueros Deliciosos 53%, Escarabajos Locos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vaqueros Deliciosos - Escarabajos Locos 1:1