Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cenutrios Espectaculares Gusanos Modernos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Vacas rent richting de bal. Muñoz Arévalo onderschept slim de pass. Muñoz Arévalo met een sublieme pass. Montalbán rent richting de bal. Montalbán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Amiano kopt de bal weg. Moratón Taeño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matabuena. Matabuena krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Cortijo is nu in balbezit. Vicente Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente Navarro met een sublieme pass. Moratón Taeño rent richting de bal. Moratón Taeño draait met de bal, schiet en ... Paal!

25e minuut.
Tamames passt de bal met de wreef. Montalbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Alvarellos is nu in balbezit. Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Matabuena met een snelle inworp. Muñoz Arévalo geeft een hoge lob. Andrés heeft problemen om de bal te vangen. Tamames rent richting de bal. Tamames draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cenutrios Espectaculares - Gusanos Modernos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cenutrios Espectaculares 58%, Gusanos Modernos 42%.
Cenutrios Espectaculares - Gusanos Modernos 0:1

55e minuut.
Cortijo kopt de bal weg. Tamames is nu in balbezit. Tamames passt de bal met de wreef. Montalbán rent richting de bal. Montalbán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vicente Navarro rent richting de bal. Vicente Navarro met een sublieme pass. Simón rent richting de bal. Moratón Taeño onderschept slim de pass. Moratón Taeño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cenutrios Espectaculares - Gusanos Modernos 1:1

84e minuut.
Ráez met een sublieme pass. Amiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiano geeft een lange en hoge pass. Moratón Taeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratón Taeño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cortijo speelt de bal door. Daar is Tamames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamames passt de bal met de wreef. Montalbán is nu in balbezit. Montalbán draait met de bal, schiet en ... Parras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cenutrios Espectaculares 50%, Gusanos Modernos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cenutrios Espectaculares - Gusanos Modernos 1:1