Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cohetes Perdedores Cañones Cerveceros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Urroz onderschept slim de pass. Urroz passt de bal in één keer door. Coloccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloccini schiet op doel. Sacarés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes Perdedores - Cañones Cerveceros 0:1

10e minuut.
Karanka rent richting de bal. Ruiz Hierro rent richting de bal. Ruiz Hierro probeert naar een medespeler te passen. Asián bereikt de bal nog maar net als eerste. Asián geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Losantos Omar rent richting de bal. Losantos Omar probeert naar een medespeler te passen. Escoda is nu in balbezit. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cohetes Perdedores - Cañones Cerveceros 1:1

20e minuut.
Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Hierro passt de bal met de wreef. de Miguel Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda onderschept slim de pass. Escoda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Treviño. Treviño krijgt een gele kaart. Urroz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urroz komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
de Miguel Bravo onderschept slim de pass. de Miguel Bravo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gutiérrez Ortiz de bal. Ruiz Hierro rent richting de bal. Ruiz Hierro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoda is nu in balbezit. Sáiz begaat een overtreding. Sáiz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Karanka probeert de bal aan de voet te houden. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escoda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruiz Hierro komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes Perdedores 44%, Cañones Cerveceros 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cohetes Perdedores - Cañones Cerveceros 1:1

57e minuut.
Otaño probeert naar een medespeler te passen. Urroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urroz passt de bal met de wreef. Coloccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloccini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ruiz Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Sáiz ... Strafschop! Ruiz Hierro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruiz Hierro kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Tuñón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cohetes Perdedores - Cañones Cerveceros 2:1

65e minuut.
Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana passt de bal in één keer door. Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Coloccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloccini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cohetes Perdedores - Cañones Cerveceros 2:2

86e minuut.
Karanka is nu in balbezit. Asián onderschept slim de pass. Met opzet legt Gutiérrez Ortiz zijn tegenspeler op de grond. Gutiérrez Ortiz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Ruiz Hierro kopt de bal weg. Gutiérrez Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Dealbert Ibáñez is nu in balbezit. Escoda onderschept slim de pass. Escoda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cohetes Perdedores 41%, Cañones Cerveceros 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cohetes Perdedores - Cañones Cerveceros 2:2