Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desarrolladores Espectaculares Surfistas Vagos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Arroyo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodríguez de la Peña met een snelle inworp. Boj is nu in balbezit. Boj geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Triguero verovert de bal door een tackle van achteren. Triguero passt de bal met de wreef. Rodríguez de la Peña heeft problemen om de bal te vangen. López Fermín is nu in balbezit. López Fermín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Heredia passt de bal in één keer door. López Fermín bereikt de bal nog maar net als eerste. López Fermín haalt uit met een fantastische trap. Heredia Cortés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Desarrolladores Espectaculares - Surfistas Vagos 1:0

38e minuut.
Guayre Betancort geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Broto met een snelle inworp. Triguero rent richting de bal. Triguero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desarrolladores Espectaculares 39%, Surfistas Vagos 61%.
Desarrolladores Espectaculares - Surfistas Vagos 1:0

47e minuut.
Macanás bereikt de bal nog maar net als eerste. Báez onderschept slim de pass. Báez probeert naar een medespeler te passen. Triguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Triguero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel passt de bal in één keer door. Rández rent richting de bal. Rández schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desarrolladores Espectaculares - Surfistas Vagos 1:1

58e minuut.
Gallardo Martínez geeft een lange en hoge pass. Guayre Betancort heeft problemen om de bal te vangen. López Fermín rent richting de bal. López Fermín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desarrolladores Espectaculares - Surfistas Vagos 2:1

80e minuut.
Yerga kopt de bal weg. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel passt de bal in één keer door. Rández is nu in balbezit. Rández draait met de bal, schiet en ... Alés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desarrolladores Espectaculares - Surfistas Vagos 2:2

82e minuut.
Arroyo is nu in balbezit. Montiel onderschept slim de pass. Montiel speelt de bal door. Rández is nu in balbezit. Rández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desarrolladores Espectaculares 63%, Surfistas Vagos 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desarrolladores Espectaculares - Surfistas Vagos 2:2