Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Dulces Cohetes Perdedores
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Losantos Omar passt de bal met de wreef. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Escoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Hierro rent richting de bal. Ruiz Hierro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Atxábal geeft de bal voor. Inworp. Zubieta met de inworp. Mallo Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallo Castro draait met de bal, schiet en ... Sacarés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
García Álvarez onderschept slim de pass. Fernández García legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Álvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruiz Hierro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sánchez Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Dulces - Cohetes Perdedores 0:1

16e minuut.
García Álvarez onderschept slim de pass. García Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Hierro is nu in balbezit. Escoda rent richting de bal. Escoda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mallo Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap. Cortés Caballero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ania is nu in balbezit. Ania schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Losantos Omar bereikt de bal nog maar net als eerste. Losantos Omar passt de bal zonder na te denken. Zubieta met een sublieme pass. Ania is nu in balbezit. Ania schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros Dulces - Cohetes Perdedores 1:1

28e minuut.
Escoda speelt de bal door. Klungelig pakt Ruiz Hierro de bal. Ania is nu in balbezit. Ania draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
López Prim probeert de bal aan de voet te houden. Mallo Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Losantos Omar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Losantos Omar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Dulces 46%, Cohetes Perdedores 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Dulces - Cohetes Perdedores 1:1

49e minuut.
Sacarés trapt de bal weg van het doel. Ruiz Hierro rent richting de bal. Ruiz Hierro probeert naar een medespeler te passen. Escoda rent richting de bal. Escoda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Treviño onderschept slim de pass. Treviño met een sublieme pass. Mallo Castro rent richting de bal. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sacarés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Klungelig pakt Treviño de bal. Martínez Barroso is nu in balbezit. Treviño onderschept slim de pass. Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Sánchez Alfaro trapt de bal weg. Mallo Castro kopt de bal weg. Atxábal is nu in balbezit. Ania rent richting de bal. Ania haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Dulces 39%, Cohetes Perdedores 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros Dulces - Cohetes Perdedores 1:1