Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pumas Náuticos Ornitorrincos Locos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Álvarez Braceras rent richting de bal. Inworp. Álvarez Braceras met een snelle inworp. Orquín rent richting de bal. Orquín schiet op doel. Azparren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Náuticos - Ornitorrincos Locos 1:0

18e minuut.
Benifayo probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Braceras is nu in balbezit. Cañizares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cañizares moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cañizares schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Álvarez Braceras raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. del Sol neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Aloisi is nu in balbezit. Aloisi schiet op doel. Azparren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Náuticos - Ornitorrincos Locos 2:0

28e minuut.
Aloisi rent richting de bal. Gaspar onderschept slim de pass. Gaspar passt de bal in één keer door. González Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villanueva draait met de bal, schiet en ... Munitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Nozal onderschept slim de pass. Nozal passt de bal zonder na te denken. González Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villanueva haalt uit met een fantastische trap. Vicente Rico probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Náuticos 41%, Ornitorrincos Locos 59%.
Pumas Náuticos - Ornitorrincos Locos 2:0

57e minuut.
Buelga is nu in balbezit. Nozal verovert de bal door een tackle van achteren. Nozal speelt de bal door. González Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. González Villanueva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gras speelt de bal door. Orquín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaspar. Gaspar krijgt een gele kaart.

73e minuut.
de las Heras speelt de bal door. Cobián rent richting de bal. Cobián speelt de bal door. Aloisi is nu in balbezit. Aloisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
de Quintana Dalmau trapt de bal weg. Benifayo kopt de bal weg. Buelga is nu in balbezit. Nozal onderschept slim de pass. Nozal haalt uit met een fantastische trap. Munitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
del Sol geeft een lange en hoge pass. de Quintana Dalmau rent richting de bal. Aloisi onderschept slim de pass. Aloisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumas Náuticos - Ornitorrincos Locos 3:0

88e minuut.
González Villanueva met een sublieme pass. Nozal heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi onderschept slim de pass. Aloisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumas Náuticos 30%, Ornitorrincos Locos 70%.
Pumas Náuticos - Ornitorrincos Locos 3:0