Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzados Náuticos Truenos Desvergonzados
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
López González met een sublieme pass. Jiménez Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Sancho met een sublieme pass. Basti bereikt de bal nog maar net als eerste. Basti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Crusat controleert de bal met de borst. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Crusat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crusat krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Casas Andades rent richting de bal. Lastras bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Andades onderschept slim de pass. Casas Andades draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Casas Andades is nu in balbezit. Crusat is nu in balbezit. Casas Andades verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Náuticos - Truenos Desvergonzados 1:0

21e minuut.
Samino heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez Sancho is nu in balbezit. Jiménez Sancho passt de bal zonder na te denken. Basti rent richting de bal. Basti draait met de bal, schiet en ... Fenoy bokst de bal weg.

22e minuut.
Sánchez Griñón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crusat met een snelle inworp. Artigas rent richting de bal. Artigas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Basti bereikt de bal nog maar net als eerste. Basti draait met de bal, schiet en ... Fenoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzados Náuticos - Truenos Desvergonzados 1:1

24e minuut.
Borrell Iglesias kopt de bal weg. Basti probeert de bal aan de voet te houden. Samino rent richting de bal. Basti onderschept slim de pass. Basti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Náuticos - Truenos Desvergonzados 1:2

36e minuut.
Klungelig pakt Jiménez Sancho de bal. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Sancho verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez Sancho passt de bal zonder na te denken. Basti is nu in balbezit. Fenoy bokst de bal weg. Basti rent richting de bal. Basti schiet op doel. Fenoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Náuticos - Truenos Desvergonzados 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Náuticos 59%, Truenos Desvergonzados 41%.
Cruzados Náuticos - Truenos Desvergonzados 1:3

63e minuut.
Samino passt de bal met de wreef. Basti is nu in balbezit. Pérez del Río is nu in balbezit. Basti onderschept slim de pass. Basti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas Andades verovert de bal door een tackle van achteren. Casas Andades probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Náuticos - Truenos Desvergonzados 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Náuticos 71%, Truenos Desvergonzados 29%.
Cruzados Náuticos - Truenos Desvergonzados 2:3