Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Verdes Cuerpos Atrevidos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Chaparro onderschept slim de pass. Chaparro geeft de bal voor. Fernández Cervera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Setvalls bereikt de bal nog maar net als eerste. Setvalls haalt uit met een fantastische trap. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Marculeta met een snelle inworp. Alegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegre geeft een lange en hoge pass. Celorio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Peiró met een harde bal richting middenveld. Iglesias Villanueva kopt de bal weg. Allende rent richting de bal. Allende haalt uit met een fantastische trap. Peiró bokst de bal weg.

15e minuut.
Alegre kopt de bal weg. Urtizberea is nu in balbezit. Urtizberea met een sublieme pass. Celorio is nu in balbezit. Celorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Movilla Cubero controleert de bal met de borst. Izarra verovert de bal door een tackle van achteren. Izarra passt de bal zonder na te denken. Hoyas rent richting de bal. Hoyas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Aizkorreta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramos Cívico rent richting de bal. Ramos Cívico met een sublieme pass. Riestra Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Riestra Presa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ramos Cívico is nu in balbezit. Alegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos Cívico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramos Cívico krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Alegre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marculeta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riestra Presa kopt de bal weg. Klungelig pakt Movilla Cubero de bal. Setvalls bereikt de bal nog maar net als eerste. Setvalls draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Riestra Presa met een sublieme pass. Hoyas is nu in balbezit. Fernández Cervera onderschept slim de pass. Setvalls bereikt de bal nog maar net als eerste. Setvalls haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Verdes - Cuerpos Atrevidos 1:0

31e minuut.
Allende rent richting de bal. Allende schiet op doel. Chaparro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allende rent richting de bal. Allende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballos Verdes - Cuerpos Atrevidos 1:1

40e minuut.
Celorio haalt uit met een fantastische trap. Iglesias Villanueva geeft een hoge lob. Izarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Allende is nu in balbezit. Allende schiet op doel. Peiró kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Iglesias Villanueva rent richting de bal. Chaparro verovert de bal door een tackle van achteren. Chaparro geeft een lange en hoge pass. Hoyas rent richting de bal. Hoyas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Movilla Cubero is nu in balbezit. Movilla Cubero geeft een lange en hoge pass. López Morte is nu in balbezit. Celorio rent richting de bal. Celorio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Verdes 57%, Cuerpos Atrevidos 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Verdes - Cuerpos Atrevidos 1:1

63e minuut.
Fernández Cervera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hoyas de bal onder controle te krijgen. Alegre is nu in balbezit. Setvalls onderschept slim de pass. Setvalls draait met de bal, schiet en ... Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Klungelig pakt Allende de bal. Riestra Presa is nu in balbezit. Riestra Presa passt de bal met de wreef. Setvalls rent richting de bal. Setvalls schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Allende bereikt de bal nog maar net als eerste. Allende passt de bal met de wreef. Celorio rent richting de bal. Celorio draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marculeta passt de bal zonder na te denken. Urtizberea probeert naar een medespeler te passen. Allende bereikt de bal nog maar net als eerste. Celorio is nu in balbezit. Celorio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is García Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allende is nu in balbezit. Allende schiet op doel. López Morte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Verdes 49%, Cuerpos Atrevidos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballos Verdes - Cuerpos Atrevidos 1:1