Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragaldabas Reales Paladines Oscuros
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Rico geeft een lange en hoge pass. González Herrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Leoz onderschept slim de pass. Leoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Feitoza Dias is nu in balbezit. Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico passt de bal zonder na te denken. Leoz rent richting de bal. Leoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
González Herrera onderschept slim de pass. González Herrera geeft de bal voor. Inworp. Bersabé met een snelle inworp. Larrumbide met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Reales 52%, Paladines Oscuros 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tragaldabas Reales - Paladines Oscuros 0:0

50e minuut.
Jaio Gabiola is nu in balbezit. Cachorro rent richting de bal. Urkijo maakt een afschuwelijke overtreding. Urkijo krijgt een gele kaart. Cachorro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cachorro kan niet meer verder spelen. Vera komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Rico probeert naar een medespeler te passen. Daar is González Herrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leoz rent richting de bal. Leoz schiet op doel. Díaz Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragaldabas Reales - Paladines Oscuros 1:0

79e minuut.
Ordoyo geeft een lange en hoge pass. Urkijo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert González Herrera de bal onder controle te krijgen. Leoz is nu in balbezit. Leoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Famada bereikt de bal nog maar net als eerste. Famada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernández Somoza met de inworp. Bersabé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragaldabas Reales 42%, Paladines Oscuros 58%.
Tragaldabas Reales - Paladines Oscuros 1:0