Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Galantes Caballos Verdes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Riestra Presa probeert naar een medespeler te passen. Setvalls is nu in balbezit. Setvalls passt de bal in één keer door. Hoyas heeft problemen om de bal te vangen. Hoyas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Galantes - Caballos Verdes 0:1

9e minuut.
Lloret geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Encinas met de inworp. Setvalls bereikt de bal nog maar net als eerste. Setvalls schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Currás rent richting de bal. Riestra Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Riestra Presa probeert naar een medespeler te passen. Hoyas rent richting de bal. Hoyas schiet op doel. Fernández Menéndez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Setvalls de bal. Hoyas rent richting de bal. Hoyas haalt uit met een fantastische trap. Fernández Menéndez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Galantes - Caballos Verdes 0:2

15e minuut.
Izarra rent richting de bal. Izarra geeft een lange en hoge pass. Chaparro is nu in balbezit. Carreño verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Currás is nu in balbezit. Setvalls verovert de bal door een tackle van achteren. Setvalls passt de bal in één keer door. Hoyas rent richting de bal. Hoyas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gallastegui met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Riestra Presa de bal. Currás rent richting de bal. de Luz rent richting de bal. de Luz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Izarra is nu in balbezit. Izarra met een sublieme pass. de Luz rent richting de bal. de Luz schiet op doel. Peiró maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Galantes - Caballos Verdes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Galantes 49%, Caballos Verdes 51%.
Guardabosques Galantes - Caballos Verdes 1:2

57e minuut.
Izarra verovert de bal door een tackle van achteren. Izarra probeert naar een medespeler te passen. Riestra Presa speelt de bal door. Setvalls is nu in balbezit. Setvalls schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Setvalls passt de bal in één keer door. Lloret is nu in balbezit. Lloret geeft een hoge lob. Currás is nu in balbezit. Currás draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Galantes 59%, Caballos Verdes 41%.
Guardabosques Galantes - Caballos Verdes 1:2