Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paladines Oscuros Cañones Tranquilos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Feitoza Dias rent richting de bal. Feitoza Dias speelt de bal door. González Lama rent richting de bal. González Lama draait met de bal, schiet en ... Fernández Pino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paladines Oscuros - Cañones Tranquilos 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibanez rent richting de bal. González Lama onderschept slim de pass. González Lama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vilda trapt de bal weg. Famada kopt de bal weg. González Lama is nu in balbezit. González Lama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is Ibanez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Terrazas draait met de bal, schiet en ... Fernández Pino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
González Lama passt de bal in één keer door. Terrazas rent richting de bal. Ibanez is nu in balbezit. Terrazas onderschept slim de pass. Terrazas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Famada de bal onder controle te krijgen. Incera rent richting de bal. Incera speelt de bal door. Rubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Jaio Gabiola geeft een hoge lob. Daar is González Lama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibanez rent richting de bal. González Lama onderschept slim de pass. González Lama schiet op doel. Fernández Pino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paladines Oscuros - Cañones Tranquilos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paladines Oscuros 41%, Cañones Tranquilos 59%.
Paladines Oscuros - Cañones Tranquilos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paladines Oscuros 59%, Cañones Tranquilos 41%.
Paladines Oscuros - Cañones Tranquilos 2:0