Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paladines Oscuros Guardabosques Galantes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.2
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Badía probeert naar een medespeler te passen. Famada bereikt de bal nog maar net als eerste. Famada geeft de bal voor. González Lama bereikt de bal nog maar net als eerste. González Lama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
González Herrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Luz is nu in balbezit. González Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Currás onderschept slim de pass. Currás haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paladines Oscuros - Guardabosques Galantes 0:1

27e minuut.
Famada onderschept slim de pass. Famada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Terrazas de bal. González Lama rent richting de bal. González Lama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lloret geeft de bal voor. Inworp. Cachorro met een snelle inworp. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paladines Oscuros 40%, Guardabosques Galantes 60%.
Paladines Oscuros - Guardabosques Galantes 0:1

54e minuut.
Elío is nu in balbezit. Terrazas rent richting de bal. Terrazas passt de bal met de wreef. González Lama is nu in balbezit. González Lama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paladines Oscuros - Guardabosques Galantes 1:1

56e minuut.
González Lama passt de bal in één keer door. Jaio Gabiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño is nu in balbezit. de Luz is nu in balbezit. de Luz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Castelao speelt de bal door. Gallastegui met een sublieme pass. Elío is nu in balbezit. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fernández Ena geeft een lange en hoge pass. Famada kopt de bal weg. González Lama heeft problemen om de bal te vangen. González Lama draait met de bal, schiet en ... Fernández Menéndez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
de Luz is nu in balbezit. González Herrera rent richting de bal. de Luz onderschept slim de pass. Currás is nu in balbezit. Currás schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Elío, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badía rent richting de bal. Met opzet legt Terrazas zijn tegenspeler op de grond. Terrazas krijgt een gele kaart. Badía wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Badía kan niet meer verder spelen. Rodríguez Espinar komt het veld opgelopen. Elío met een snel genomen vrije trap. Díaz Ruiz probeert naar een medespeler te passen. González Lama rent richting de bal. González Lama haalt uit met een fantastische trap. Fernández Menéndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paladines Oscuros - Guardabosques Galantes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paladines Oscuros 51%, Guardabosques Galantes 49%.
Paladines Oscuros - Guardabosques Galantes 2:1