Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballos Verdes Búfalos Agradecidos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Canosa verovert de bal door een tackle van achteren. López Morte rent richting de bal. López Morte passt de bal met de wreef. Canosa heeft problemen om de bal te vangen. Canosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Verdes - Búfalos Agradecidos 0:1

12e minuut.
García Fernández geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Saavedra de bal onder controle te krijgen. Riestra Presa is nu in balbezit. Canosa onderschept slim de pass. Canosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Canosa de bal. Riestra Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Riestra Presa passt de bal in één keer door. Hoyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballos Verdes - Búfalos Agradecidos 1:1

31e minuut.
Cordón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra passt de bal met de wreef. Pantzeska rent richting de bal. Pantzeska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballos Verdes - Búfalos Agradecidos 1:2

35e minuut.
Saavedra passt de bal zonder na te denken. Cordón is nu in balbezit. Chaparro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaparro krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Setvalls is nu in balbezit. Setvalls passt de bal zonder na te denken. Zalloetxebarría verovert de bal door een tackle van achteren. Encinas rent richting de bal. Encinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Verdes 49%, Búfalos Agradecidos 51%.
Caballos Verdes - Búfalos Agradecidos 1:2

47e minuut.
Pantzeska onderschept slim de pass. Canosa bereikt de bal nog maar net als eerste. López Morte rent richting de bal. López Morte geeft de bal voor. San Miguel kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Izarra rent richting de bal. Izarra geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zalloetxebarría de bal onder controle te krijgen. Ramos Cívico rent richting de bal. Ramos Cívico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Salvatierra rent richting de bal. Izarra rent richting de bal. Salvatierra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salvatierra krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hoyas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Encinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaisán begaat een overtreding. Gaisán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballos Verdes 50%, Búfalos Agradecidos 50%.
Caballos Verdes - Búfalos Agradecidos 1:2