Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lingüistas Obesos Paladines Oscuros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Cubillo onderschept slim de pass. Famada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubillo. Famada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feitoza Dias met een snelle inworp. Terrazas bereikt de bal nog maar net als eerste. Terrazas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingüistas Obesos - Paladines Oscuros 0:1

19e minuut.
Generelo rent richting de bal. Terrazas verovert de bal door een tackle van achteren. Terrazas speelt de bal door. Parajón is nu in balbezit. Jaio Gabiola geeft de bal voor. Trullen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Generelo rent richting de bal. Terrazas onderschept slim de pass. Terrazas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Subero de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingüistas Obesos - Paladines Oscuros 0:2

30e minuut.
Sánchez Moraga onderschept slim de pass. Generelo verovert de bal door een tackle van achteren. Patiño probeert naar een medespeler te passen. Daar is García Tebar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tebar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Matilla met de inworp. Arruabarrena is nu in balbezit. Arruabarrena geeft een hoge lob. García Tebar bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tebar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sánchez Moraga geeft een lange en hoge pass. Cachorro rent richting de bal. Generelo begaat een overtreding. Generelo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingüistas Obesos 62%, Paladines Oscuros 38%.
Lingüistas Obesos - Paladines Oscuros 0:2

47e minuut.
González Lama is nu in balbezit. González Lama haalt uit met een fantastische trap. Cachorro rent richting de bal. Cachorro geeft een hoge lob. González Lama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Parajón met een snelle inworp. Patiño geeft een lange en hoge pass. Daar is Fafián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafián draait met de bal, schiet en ... Díaz Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lingüistas Obesos - Paladines Oscuros 1:2

62e minuut.
Matilla geeft een lange en hoge pass. Marcos speelt de bal door. Patiño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Tebar rent richting de bal. García Tebar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Arruabarrena geeft een lange en hoge pass. Fafián rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fafián geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parajón kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fafián met de inworp. Arruabarrena is nu in balbezit. Arruabarrena speelt de bal door. Patiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lingüistas Obesos 56%, Paladines Oscuros 44%.
Lingüistas Obesos - Paladines Oscuros 1:2