Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Obesos Lingüistas Obesos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Patiño is nu in balbezit. Patiño met een sublieme pass. Ezcurra bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tebar verovert de bal door een tackle van achteren. García Tebar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Arruabarrena rent richting de bal. Longhi verovert de bal door een tackle van achteren. Longhi passt de bal in één keer door. Rial rent richting de bal. Rial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Obesos - Lingüistas Obesos 1:0

18e minuut.
Carrión Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tebar onderschept slim de pass. Puertas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tebar onderschept slim de pass. García Tebar haalt uit met een fantastische trap. Seco bokst de bal weg.

22e minuut.
Setvalls speelt de bal door. Subero geeft een lange en hoge pass. Parajón met een sublieme pass. García Tebar is nu in balbezit. García Tebar schiet op doel. Seco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros Obesos - Lingüistas Obesos 1:1

38e minuut.
Muguruza speelt de bal door. García Tebar is nu in balbezit. Carrión Delgado maakt een afschuwelijke overtreding. Carrión Delgado krijgt een gele kaart. García Tebar raakt geblesseerd tijdens het duel. Arruabarrena wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo verovert de bal door een tackle van achteren. Longhi begaat een overtreding. Longhi krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Muguruza passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parajón met een snelle inworp. Patiño is nu in balbezit. Patiño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Patiño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barkero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Obesos 53%, Lingüistas Obesos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Caballeros Obesos - Lingüistas Obesos 1:1

68e minuut.
Puertas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parajón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkero geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Longhi rent richting de bal. Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Longhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rial bereikt de bal nog maar net als eerste. Rial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Obesos - Lingüistas Obesos 2:1

89e minuut.
Longhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrión Delgado rent richting de bal. Arruabarrena begaat een overtreding. Carrión Delgado roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carrión Delgado kan niet meer verder spelen. Espinar Sierra komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Obesos 52%, Lingüistas Obesos 48%.
Caballeros Obesos - Lingüistas Obesos 2:1