Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Desvergonzados Mineros Débiles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Maza de bal. Inworp. Ginestá met een snelle inworp. Albendea heeft problemen om de bal te vangen. Albendea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Albendea zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Escalona de bal. Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero draait met de bal, schiet en ... Roldán Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samino heeft problemen om de bal te vangen. Nano is nu in balbezit. Nano haalt uit met een fantastische trap. Roldán Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samino heeft problemen om de bal te vangen. Nano is nu in balbezit. Nano haalt uit met een fantastische trap. Roldán Freire werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Desvergonzados - Mineros Débiles 1:0

10e minuut.
Guillén speelt de bal door. Bartual bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera is nu in balbezit. Bartual onderschept slim de pass. Bartual geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Fernández Cervera passt de bal in één keer door. Albendea rent richting de bal. Maza begaat een overtreding. Maza krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gaitero probeert naar een medespeler te passen. Fernández Cervera bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cervera met een sublieme pass. Nano is nu in balbezit. Nano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Fernández Cervera is nu in balbezit. Fernández Cervera haalt uit met een fantastische trap. Roldán Freire probeert naar een medespeler te passen. Albendea probeert de bal met de borst te controleren. Albendea geeft een lange en hoge pass. Paal!

43e minuut.
Ginestá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginestá passt de bal met de wreef. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano onderschept slim de pass. Nano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roldán Freire verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Desvergonzados 54%, Mineros Débiles 46%.
Leones Desvergonzados - Mineros Débiles 1:0

51e minuut.
Fernández Cervera kopt de bal weg. Palicio geeft een lange en hoge pass. Nano is nu in balbezit. Nano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Samino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Desvergonzados - Mineros Débiles 2:0

72e minuut.
Fernández Cervera rent richting de bal. Dorado Ramírez begaat een overtreding. Fernández Cervera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palicio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nano rent richting de bal. Nano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Desvergonzados - Mineros Débiles 3:0

80e minuut.
Roteta kopt de bal weg. Justes rent richting de bal. Justes geeft een lange en hoge pass. Nano rent richting de bal. Nano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ginestá passt de bal zonder na te denken. Guillén rent richting de bal. Guillén geeft een hoge lob. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. Roldán Freire probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Desvergonzados 47%, Mineros Débiles 53%.
Leones Desvergonzados - Mineros Débiles 3:0