Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Desvergonzados Conejos Ásperos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Dacosta speelt de bal door. Nano is nu in balbezit. Nano passt de bal zonder na te denken. Albendea heeft problemen om de bal te vangen. Albendea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Palicio kopt de bal weg. Aceituno speelt de bal door. del Río heeft problemen om de bal te vangen. Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Desvergonzados - Conejos Ásperos 0:1

27e minuut.
Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Urízar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Cervera kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Portabales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leones Desvergonzados - Conejos Ásperos 1:1

42e minuut.
García Jiménez met de inworp. Cristóbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristóbal speelt de bal door. del Río is nu in balbezit. del Río draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Desvergonzados 52%, Conejos Ásperos 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Desvergonzados - Conejos Ásperos 1:1

51e minuut.
Diezma rent richting de bal. Dacosta onderschept slim de pass. Dacosta probeert naar een medespeler te passen. Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Albendea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gaitero probeert naar een medespeler te passen. Nano is nu in balbezit. Aceituno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aceituno krijgt een gele kaart. Nano heeft problemen om de bal te vangen. Aceituno is nu in balbezit. Fernández Cervera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Cervera krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Manjarín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aceituno is nu in balbezit. Palicio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palicio krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ginestá met een sublieme pass. Daar is Fernández Cervera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lafuerza rent richting de bal. Fernández Cervera verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cervera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
García Jiménez heeft problemen om de bal te vangen. García Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Palicio rent richting de bal. Cristóbal verovert de bal door een tackle van achteren. Cristóbal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Desvergonzados - Conejos Ásperos 1:2

86e minuut.
Daar is Diezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albendea bereikt de bal nog maar net als eerste. Albendea passt de bal in één keer door. del Río is nu in balbezit. del Río draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Desvergonzados 48%, Conejos Ásperos 52%.
Leones Desvergonzados - Conejos Ásperos 1:2