Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soles Obsesos Lingüistas en Paro
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Garcia probeert de bal aan de voet te houden. Mugueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera Pizarro begaat een overtreding. Rivera Pizarro krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Alcázar geeft een lange en hoge pass. Fernández Sarmiento kopt de bal weg. Martínez Arango kan de bal niet met de borst controleren. García Esteban onderschept slim de pass. García Esteban geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rivera Pizarro onderschept slim de pass. Rivera Pizarro geeft een hoge lob. Rodríguez Díaz rent richting de bal. Amutio onderschept slim de pass. Amutio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Obsesos - Lingüistas en Paro 1:0

28e minuut.
Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Mugueta onderschept slim de pass. Rivera Pizarro begaat een overtreding. Rivera Pizarro krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

39e minuut.
Garcia met een sublieme pass. Moyá Rumbo rent richting de bal. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Amutio rent richting de bal. Amutio draait met de bal, schiet en ... Llorián bokst de bal weg. Rodríguez Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
González Hormiga is nu in balbezit. Garcia met een sublieme pass. Salcedo speelt de bal door. Mugueta rent richting de bal. Mugueta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Obsesos 35%, Lingüistas en Paro 65%.
Soles Obsesos - Lingüistas en Paro 1:0

48e minuut.
Quindós is nu in balbezit. González Hormiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quindós onderschept slim de pass. Quindós geeft een hoge lob. Cuxart kopt de bal weg. Llorián kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Amutio rent richting de bal. Alcázar is nu in balbezit. Polo González onderschept slim de pass. Amutio verovert de bal door een tackle van achteren. Amutio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Quindós de bal onder controle te krijgen. Jaro rent richting de bal. Jaro geeft een hoge lob. Quindós is nu in balbezit. Quindós geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Polo González is nu in balbezit. Polo González speelt de bal door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugueta rent richting de bal. Mugueta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soles Obsesos - Lingüistas en Paro 1:1

87e minuut.
Amutio verovert de bal door een tackle van achteren. Amutio haalt uit met een fantastische trap. Alcázar probeert de bal aan de voet te houden. Amutio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amutio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soles Obsesos - Lingüistas en Paro 2:1

89e minuut.
Moyá Rumbo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mugueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moyá Rumbo met een sublieme pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soles Obsesos 43%, Lingüistas en Paro 57%.
Soles Obsesos - Lingüistas en Paro 2:1