Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros Débiles Búfalos Duros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Dorado Ramírez is nu in balbezit. Hoyas verovert de bal door een tackle van achteren. Hoyas passt de bal zonder na te denken. Chirón rent richting de bal. Chirón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Débiles - Búfalos Duros 0:1

44e minuut.
García Calvo met een snelle inworp. Hoyas geeft een lange en hoge pass. Daar is Escalona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirón rent richting de bal. Chirón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Débiles - Búfalos Duros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Débiles 49%, Búfalos Duros 51%.
Mineros Débiles - Búfalos Duros 0:2

49e minuut.
Escalona geeft de bal voor. Maza speelt de bal door. Cuetos is nu in balbezit. Huget is nu in balbezit. Huget haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sancet geeft een lange en hoge pass. Hoyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyas speelt de bal door. Morcillo rent richting de bal. Morcillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Balbuena met een sublieme pass. Hoyas speelt de bal door. Daar is Chirón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros Débiles - Búfalos Duros 0:3

62e minuut.
Vales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vales speelt de bal door. Bartual is nu in balbezit. Bartual schiet op doel. Floro probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hoyas speelt de bal door. Chirón rent richting de bal. Met opzet legt Escalona zijn tegenspeler op de grond. Escalona krijgt een gele kaart. Chirón roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Chirón kan niet meer verder spelen. Pérez Ortega komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cuetos verovert de bal door een tackle van achteren. Cuetos speelt de bal door. Vales bereikt de bal nog maar net als eerste. Huget rent richting de bal. Huget haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros Débiles 55%, Búfalos Duros 45%.
Mineros Débiles - Búfalos Duros 0:3