Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gamusinos Agudos Conejos de Pega
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 19
matig Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló verovert de bal door een tackle van achteren. Barceló probeert naar een medespeler te passen. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caballero Montero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Aguilera kopt de bal weg. Daar is Torricelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayona is nu in balbezit. Amoedo Chas rent richting de bal. Amoedo Chas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamusinos Agudos - Conejos de Pega 1:0

26e minuut.
Sánchez Algaba bereikt de bal nog maar net als eerste. de Dompablo verovert de bal door een tackle van achteren. de Dompablo met een sublieme pass. Amoedo Chas rent richting de bal. Amoedo Chas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rodríguez Baena met een harde bal richting middenveld. Torricelli kopt de bal weg. de Dompablo bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra onderschept slim de pass. Espinar Sierra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Manrique probeert de bal aan de voet te houden. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Manrique begaat een overtreding. Manrique krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamusinos Agudos 49%, Conejos de Pega 51%.
Gamusinos Agudos - Conejos de Pega 1:0

59e minuut.
Espinar Sierra rent richting de bal. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda geeft de bal voor. Amoedo Chas rent richting de bal. Amoedo Chas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Amoedo Chas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rodríguez Vaquero komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Amor met een harde bal richting middenveld. Elío kopt de bal weg. Arteaga geeft een hoge lob. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Manrique geeft een hoge lob. Rodríguez Vaquero is nu in balbezit. Amor speelt de bal door. Rodríguez Vaquero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vaquero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gamusinos Agudos - Conejos de Pega 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gamusinos Agudos 33%, Conejos de Pega 67%.
Gamusinos Agudos - Conejos de Pega 2:0