Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culturistas Rabiosos Relámpagos Reales
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Piñeiro speelt de bal door. Elezkano bereikt de bal nog maar net als eerste. Elezkano passt de bal in één keer door. Piñeiro rent richting de bal. Piñeiro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
García Enrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragonés onderschept slim de pass. Piñeiro is nu in balbezit. Aragonés onderschept slim de pass. Aragonés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ocio passt de bal met de wreef. Inworp. López Sendino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Díaz is nu in balbezit. Díaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Elezkano bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Elezkano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culturistas Rabiosos - Relámpagos Reales 1:0

23e minuut.
Díaz passt de bal in één keer door. Elezkano rent richting de bal. Elezkano schiet op doel. Matador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Derteano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. López Sendino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Elezkano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ezquerro geeft een lange en hoge pass. Lozano Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Fagoaga Agirre passt de bal zonder na te denken. Aragonés bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragonés met een sublieme pass. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culturistas Rabiosos 42%, Relámpagos Reales 58%.
Culturistas Rabiosos - Relámpagos Reales 1:0

46e minuut.
Lozano Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Aragonés is nu in balbezit. Elezkano begaat een overtreding. Aragonés moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Aragonés kan niet meer verder spelen. Úbeda komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Nieto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piñeiro de bal onder controle te krijgen. Úbeda met een sublieme pass. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ocio bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrarte onderschept slim de pass. Larrarte geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Derteano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Úbeda onderschept slim de pass. Úbeda probeert naar een medespeler te passen. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culturistas Rabiosos 45%, Relámpagos Reales 55%.
Culturistas Rabiosos - Relámpagos Reales 1:0