Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Sonoros Guerreros Vagos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Larrea rent richting de bal. Pérez Piñeiro onderschept slim de pass. Pérez Piñeiro passt de bal in één keer door. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pérez Piñeiro rent richting de bal. Ferrer rent richting de bal. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Sonoros - Guerreros Vagos 1:0

17e minuut.
Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Larrea onderschept slim de pass. Pérez Piñeiro maakt een afschuwelijke overtreding. Pérez Piñeiro krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Amaya geeft een lange en hoge pass. Begoña is nu in balbezit. Begoña passt de bal zonder na te denken. Escudero is nu in balbezit. Escudero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Amaya rent richting de bal. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Piñeiro is nu in balbezit. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jimena kopt de bal weg. Pérez Piñeiro rent richting de bal. Amaya verovert de bal door een tackle van achteren. Begoña bereikt de bal nog maar net als eerste. Begoña speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Sonoros 59%, Guerreros Vagos 41%.
Escarabajos Sonoros - Guerreros Vagos 1:0

62e minuut.
Amaya passt de bal zonder na te denken. Larrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Coalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrea verovert de bal door een tackle van achteren. Larrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Díaz Garrido passt de bal in één keer door. Fernández Coalla rent richting de bal. Fernández Coalla geeft een lange en hoge pass. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Triana geeft een lange en hoge pass. Trigueros kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuetos de bal. Ferrer rent richting de bal. Ferrer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Trigueros speelt de bal door. Klungelig pakt Pérez Piñeiro de bal. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Fernández Coalla probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Coalla geeft de bal voor. Lanchares kopt de bal weg. Escudero is nu in balbezit. Escudero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escarabajos Sonoros - Guerreros Vagos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Sonoros 50%, Guerreros Vagos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escarabajos Sonoros - Guerreros Vagos 1:1