Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surfistas del Agua Culturistas Rabiosos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Larrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorens onderschept slim de pass. Llorens probeert naar een medespeler te passen. Sampedro Bernardo is nu in balbezit. Sampedro Bernardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas del Agua - Culturistas Rabiosos 1:0

10e minuut.
Elezkano rent richting de bal. Orife rent richting de bal. Elezkano verovert de bal door een tackle van achteren. Elezkano schiet op doel. García Barrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surfistas del Agua - Culturistas Rabiosos 1:1

12e minuut.
Ligioiz rent richting de bal. Ligioiz geeft de bal voor. de las Heras met een sublieme pass. Sampedro Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro Bernardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
García Ramos speelt de bal door. Lezaun heeft problemen om de bal te vangen. García Ramos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. García Ramos krijgt een gele kaart.

31e minuut.
de Miguel probeert naar een medespeler te passen. Elezkano bereikt de bal nog maar net als eerste. Seco bereikt de bal nog maar net als eerste. Elezkano onderschept slim de pass. Elezkano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas del Agua 36%, Culturistas Rabiosos 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Surfistas del Agua - Culturistas Rabiosos 1:1

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. García Barrera trapt de bal weg. Orife kopt de bal weg. Sampedro Bernardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampedro Bernardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Ligioiz rent richting de bal. Aguado onderschept slim de pass. Aguado met een sublieme pass. Elezkano bereikt de bal nog maar net als eerste. Elezkano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Surfistas del Agua - Culturistas Rabiosos 1:2

77e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Seco de bal. Elezkano is nu in balbezit. Elezkano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro passt de bal in één keer door. González Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Elezkano verovert de bal door een tackle van achteren. Elezkano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surfistas del Agua 48%, Culturistas Rabiosos 52%.
Surfistas del Agua - Culturistas Rabiosos 1:2