Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos Sonoros Conejos de Pega
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Amor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trigueros met de inworp. Jimena rent richting de bal. Jimena geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fernández Coalla passt de bal in één keer door. Pérez del Río is nu in balbezit. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrer schiet op doel. Amor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Trigueros zal de hoekschop nemen. Díaz Garrido controleert de bal met de borst. Manuel Fernández rent richting de bal. Manuel Fernández schiet op doel. Rodríguez Baena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos Sonoros - Conejos de Pega 1:0

26e minuut.
Jimena speelt de bal door. Amor onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manuel Fernández zal de hoekschop nemen. Trigueros springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Suances probeert naar een medespeler te passen. Torricelli kopt de bal weg. Abilleira probeert de bal aan de voet te houden. Espinar Sierra is nu in balbezit. Espinar Sierra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escarabajos Sonoros - Conejos de Pega 1:1

36e minuut.
Barros met een snelle inworp. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló draait met de bal, schiet en ... Espinar Sierra springt en kopt de bal. Suances werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Torricelli onderschept slim de pass. Díaz Garrido verovert de bal door een tackle van achteren. Díaz Garrido geeft de bal voor. Ferrer rent richting de bal. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Sonoros 39%, Conejos de Pega 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escarabajos Sonoros - Conejos de Pega 1:1

59e minuut.
Barros met de inworp. Barceló kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jimena. Barceló is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barceló wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos Sonoros 54%, Conejos de Pega 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escarabajos Sonoros - Conejos de Pega 1:1