Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relámpagos Reales Mineros Desbocados
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Fagoaga Agirre is nu in balbezit. Figueiredo maakt een afschuwelijke overtreding. Fagoaga Agirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Invernón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lozano Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nieto rent richting de bal. Sanjuán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aragonés. Aragonés krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Larrarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Invernón speelt de bal door. Lozano Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Charles probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ocio zal de hoekschop nemen. Lozano Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. Bueno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fagoaga Agirre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nieto kopt de bal weg. Sanjuán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larrarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Reales - Mineros Desbocados 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Reales 50%, Mineros Desbocados 50%.
Relámpagos Reales - Mineros Desbocados 1:0

49e minuut.
Invernón speelt de bal door. Fagoaga Agirre rent richting de bal. Fagoaga Agirre met een sublieme pass. Aragonés bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragonés schiet op doel. De bal raakt de paal. Mendaza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Reales - Mineros Desbocados 2:0

69e minuut.
Invernón is nu in balbezit. Larrarte onderschept slim de pass. Larrarte passt de bal in één keer door. Botella bereikt de bal nog maar net als eerste. Botella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Martínez Caballero met een sublieme pass. Charles is nu in balbezit. Charles geeft de bal voor. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez schiet op doel. Mendaza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Figueiredo geeft een hoge lob. Sanjuán rent richting de bal. Nieto begaat een overtreding. Nieto krijgt een gele kaart. Invernón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ateca komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt de la Morena de bal. Ocio rent richting de bal. Ocio speelt de bal door. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ateca is nu in balbezit. Atxábal verovert de bal door een tackle van achteren. Atxábal passt de bal in één keer door. Daar is Botella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relámpagos Reales - Mineros Desbocados 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relámpagos Reales 40%, Mineros Desbocados 60%.
Relámpagos Reales - Mineros Desbocados 2:1