Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colegas C.F. Pedruscos Perdedores
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
López Blanco is nu in balbezit. Rey is nu in balbezit. Rey passt de bal met de wreef. Ona is nu in balbezit. Ona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Trujillo rent richting de bal. Morón is nu in balbezit. Trujillo is nu in balbezit. Morón verovert de bal door een tackle van achteren. Morón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Piqueras rent richting de bal. Piqueras probeert naar een medespeler te passen. Morón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón haalt uit met een fantastische trap. Rois probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colegas C.F. - Pedruscos Perdedores 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colegas C.F. 38%, Pedruscos Perdedores 62%.
Colegas C.F. - Pedruscos Perdedores 0:1

48e minuut.
Hontoria speelt de bal door. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Trujillo met een sublieme pass. Ona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Regragui probeert naar een medespeler te passen. González Rijo is nu in balbezit. González Rijo probeert naar een medespeler te passen. Ona is nu in balbezit. Ona draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Antoñanzas rent richting de bal. González Rijo onderschept slim de pass. González Rijo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rey de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Morón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. López Blanco is nu in balbezit. González Rijo begaat een overtreding. González Rijo krijgt een gele kaart. López Blanco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. López Blanco kan niet meer verder spelen. Zaldua komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gómez de Cos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Rijo rent richting de bal. González Rijo probeert naar een medespeler te passen. Rey rent richting de bal. Rey schiet op doel. Bro Sáez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bro Sáez probeert naar een medespeler te passen. Trujillo kopt de bal weg. Ontangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colegas C.F. - Pedruscos Perdedores 1:1

90e minuut.
Antoñanzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Mercader tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercader krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colegas C.F. 38%, Pedruscos Perdedores 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colegas C.F. - Pedruscos Perdedores 1:1