Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Cerveceros Ornitorrincos Valerosos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Albentosa geeft de bal voor. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Gómez rent richting de bal. Sánchez Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Cerveceros - Ornitorrincos Valerosos 1:0

7e minuut.
Serra rent richting de bal. Sánchez Salgueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Salgueiro speelt de bal door. Daar is Sánchez Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Valera de bal. Yeste rent richting de bal. Yeste speelt de bal door. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques schiet op doel. Castaneda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Riestra Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Riestra Presa geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez Risques rent richting de bal. Gutiérrez Risques draait met de bal, schiet en ... Amador probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Valera kopt de bal weg. Albentosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cedrés maakt een afschuwelijke overtreding. Cedrés krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Valera kopt de bal weg. Albentosa is nu in balbezit. Doreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Albentosa verovert de bal door een tackle van achteren. Albentosa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Juanito geeft een lange en hoge pass. Cedrés heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Prado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Omil geeft een hoge lob. Sánchez Salgueiro probeert naar een medespeler te passen. Pisón heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ilundáin kopt de bal weg. Daar is Riestra Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Gómez rent richting de bal. Sánchez Gómez schiet op doel. Hombre probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Cerveceros 45%, Ornitorrincos Valerosos 55%.
Gallos Cerveceros - Ornitorrincos Valerosos 1:0

55e minuut.
Sánchez Salgueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Salgueiro geeft een hoge lob. Daar is Riestra Presa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Prado rent richting de bal. Martín Prado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Juanito is nu in balbezit. Yeste verovert de bal door een tackle van achteren. Yeste met een sublieme pass. Gutiérrez Risques is nu in balbezit. Gutiérrez Risques schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Cerveceros 53%, Ornitorrincos Valerosos 47%.
Gallos Cerveceros - Ornitorrincos Valerosos 1:0