Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desarrolladores Galantes Cruzados Locos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Jiménez geeft de bal voor. Fernández de Córdoba rent richting de bal. Met opzet legt García Ventayol zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, García Ventayol moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! García Ventayol schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fernández de Córdoba roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Fernández de Córdoba kan niet meer verder spelen. Martínez Núñez komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Coira is nu in balbezit. Coira passt de bal in één keer door. Daar is Larena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aumente rent richting de bal. Aumente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Múgika rent richting de bal. Múgika met een sublieme pass. Martínez Bonachera rent richting de bal. Matilla verovert de bal door een tackle van achteren. Matilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Silva Linares geeft een hoge lob. Fraile bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla verovert de bal door een tackle van achteren. Matilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desarrolladores Galantes - Cruzados Locos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desarrolladores Galantes 50%, Cruzados Locos 50%.
Desarrolladores Galantes - Cruzados Locos 1:0

52e minuut.
Silva Linares rent richting de bal. López Molero rent richting de bal. Silva Linares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Molero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Molero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Aumente rent richting de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, López Molero zal de hoekschop nemen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desarrolladores Galantes - Cruzados Locos 1:1

63e minuut.
Álvarez González bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez González geeft een hoge lob. Alonso Fueyo met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vega Torres neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Silva Linares heeft problemen om de bal te vangen. Silva Linares geeft een lange en hoge pass. Delibasic is nu in balbezit. Matilla rent richting de bal. Matilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desarrolladores Galantes 45%, Cruzados Locos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desarrolladores Galantes - Cruzados Locos 1:1