Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Holotúridos Agradecidos Cruzados Locos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañadas rent richting de bal. Caldito rent richting de bal. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Moro León bereikt de bal nog maar net als eerste. Moro León geeft de bal voor. Caldito is nu in balbezit. Cañadas is nu in balbezit. Cañadas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lezaun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agradecidos - Cruzados Locos 1:0

11e minuut.
García Carril kopt de bal weg. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Delibasic rent richting de bal. Caldito onderschept slim de pass. Caldito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cañadas probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Loreto rent richting de bal. Coira onderschept slim de pass. Aumente is nu in balbezit. Aumente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Martínez Bonachera passt de bal in één keer door. Inworp. García Carril met de inworp. Daar is Fernández Benito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Benito geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Delibasic bereikt de bal nog maar net als eerste. Coira rent richting de bal. Coira speelt de bal door. Aumente is nu in balbezit. Aumente schiet op doel. Lequi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Cañadas rent richting de bal. Caldito is nu in balbezit. Martínez Núñez is nu in balbezit. Cañadas onderschept slim de pass. Cañadas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Agradecidos 50%, Cruzados Locos 50%.
Holotúridos Agradecidos - Cruzados Locos 1:0

50e minuut.
Álvarez Braceras is nu in balbezit. Fernández Benito onderschept slim de pass. Fernández Benito passt de bal zonder na te denken. Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañadas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agradecidos - Cruzados Locos 2:0

51e minuut.
Coira rent richting de bal. Cañadas verovert de bal door een tackle van achteren. Delibasic begaat een overtreding. Delibasic krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Martínez Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. García Carril verovert de bal door een tackle van achteren. García Carril probeert naar een medespeler te passen. Caldito is nu in balbezit. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Martínez Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañadas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martínez Núñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Martínez Núñez met een snel genomen vrije trap. Berruet heeft problemen om de bal te vangen. Aumente bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lequi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Jornet raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capapay komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Moro León rent richting de bal. Moro León passt de bal zonder na te denken. Cañadas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Holotúridos Agradecidos - Cruzados Locos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Holotúridos Agradecidos 40%, Cruzados Locos 60%.
Holotúridos Agradecidos - Cruzados Locos 3:0