Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desarrolladores Galantes Holotúridos Agradecidos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Múgika speelt de bal door. García Ventayol is nu in balbezit. García Ventayol probeert naar een medespeler te passen. Matilla rent richting de bal. Matilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Vega Torres geeft een lange en hoge pass. Capapay is nu in balbezit. Larena onderschept slim de pass. García Ventayol is nu in balbezit. García Ventayol haalt uit met een fantastische trap. Lequi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Cañadas verovert de bal door een tackle van achteren. Cañadas met een sublieme pass. García Carril speelt de bal door. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Múgika verovert de bal door een tackle van achteren. García Ventayol bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ventayol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matilla de bal. Matilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pérez Hurtado probeert naar een medespeler te passen. García Ventayol rent richting de bal. García Ventayol passt de bal met de wreef. Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Desarrolladores Galantes - Holotúridos Agradecidos 1:0

33e minuut.
Fernández Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Benito speelt de bal door. Rodríguez Loreto rent richting de bal. Matilla verovert de bal door een tackle van achteren. Matilla schiet op doel. Lequi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desarrolladores Galantes 29%, Holotúridos Agradecidos 71%.
Desarrolladores Galantes - Holotúridos Agradecidos 1:0

55e minuut.
Daar is Múgika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Carril is nu in balbezit. Múgika rent richting de bal. García Ventayol rent richting de bal. García Ventayol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Martínez Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Soria schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martínez Soria krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Berruet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vega Torres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Ventayol rent richting de bal. García Ventayol geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cañadas bereikt de bal nog maar net als eerste. González Expósito verovert de bal door een tackle van achteren. González Expósito geeft de bal voor. García Carril rent richting de bal. García Carril draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desarrolladores Galantes 50%, Holotúridos Agradecidos 50%.
Desarrolladores Galantes - Holotúridos Agradecidos 1:0