Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzados Locos Marineros Reales
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Martínez Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso Abad is nu in balbezit. Martínez Núñez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martínez Núñez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
López Molero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alonso Abad. López Molero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Álvarez Braceras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Farinós, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aumente is nu in balbezit. Aumente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Locos - Marineros Reales 1:0

18e minuut.
Navarro Lora probeert naar een medespeler te passen. Delibasic bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Valdés zijn tegenspeler op de grond. Valdés krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Valdés onderschept slim de pass. Delibasic verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert draait met de bal, schiet en ... Lezaun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzados Locos - Marineros Reales 1:1

27e minuut.
Gelabert met een sublieme pass. Martínez Bonachera is nu in balbezit. Martínez Bonachera geeft de bal voor. Daar is Valdés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valdés draait met de bal, schiet en ... Lezaun kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Locos 55%, Marineros Reales 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzados Locos - Marineros Reales 1:1

47e minuut.
Martínez Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Núñez probeert naar een medespeler te passen. Martínez Bonachera is nu in balbezit. Gelabert verovert de bal door een tackle van achteren. Gelabert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzados Locos - Marineros Reales 1:2

65e minuut.
Navarro Lora passt de bal met de wreef. Valdés is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Martínez Núñez. Martínez Núñez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
Coira probeert naar een medespeler te passen. Arozarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumente onderschept slim de pass. Aumente schiet op doel. Valdés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cruzados Locos - Marineros Reales 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzados Locos 61%, Marineros Reales 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzados Locos - Marineros Reales 2:2